Veluwe Randmeer Mediagroep

VRMG, de omroep voor de Noord-West Veluwe

advertentie
Geschreven door Jarno van de Bor
11 juli 2024 10:08


Gemeente wil bloemen voor jubilea voortaan weer in Nijkerk inkopen
Foto: Gemeente wil bloemen voor jubilea voortaan weer in Nijkerk inkopen
Foto: Pexels

NIJKERK - De gemeente Nijkerk gaat bloemen voor jubilea weer bij Nijkerkse bloemisten inkopen. Dat meldt het college naar aanleiding van vragen van raadslid Niels Staal. De fractievoorzitter van de plaatselijke VVD stipte eind juni aan dat boeketten voor onder meer huwelijksjubilea buiten de gemeentegrenzen werden ingekocht. Volgens Staal was dit een verkeerd signaal richting Nijkerkse ondernemers.

De gemeente meldt dat dit kwam doordat zij in eerste instantie een contract hadden met een Nijkerkse onderneming. Omdat deze eind 2019 de deuren moest sluiten, werd dit contract overgedragen aan een bloemist buiten de gemeente Nijkerk. Inmiddels is dit contract afgelopen en doet de gemeente een uitvraag voor een nieuwe bloemenleverancier.

Nijkerkse bloemist
De gemeente laat weten het belangrijk te vinden dat Nijkerkse ondernemers de gelegenheid krijgen om de bloemen te leveren. “Er wordt een uitvraag voor een nieuw bloemencontract voorbereid. De geschatte waarde van het contract laat toe dat wij hiervoor zelf ondernemers uit kunnen nodigen. Aan alle Nijkerkse bloemisten zal de mogelijkheid worden geboden om mee te dingen naar deze opdracht.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redacties: redactie@vrmg.nl of bel:
Redactie Nijkerk 0341-798298 | Redactie Nunspeet  0341-258133

Nijkerk Nieuws 

nijkerk nieuws vrmg 
 
advertentie


  Horst


Havendam Harderwijk (@Matrix cam)

Camera Strandboulevard