Veluwe Randmeer Mediagroep

VRMG, de omroep voor de Noord-West Veluwe

advertentie

Adverteren


Adverteren voor maximaal bereik

VRMG is een nieuwsplatform met een uitgestrekt bereik op de Noordwest Veluwe. Daarmee is het een perfect platform voor het vergroten van de zichtbaarheid van uw bedrijf. Adverteren bij VRMG is betaalbaar en biedt een hogere effectiviteit dan traditionele dagbladadvertenties. Jouw boodschap zal niet verloren gaan op een onopvallende pagina, maar een groot publiek bereiken, veel meer dan met direct mail of folders.

Adverteren op onze website heeft zijn effectiviteit bewezen. Met een hoog bezoekersaantal zorgen onze bannerposities en andere reclame-uitingen voor maximale zichtbaarheid. De reclame is flexibel en biedt vele creatieve mogelijkheden. Jij bepaalt de lengte en duur van de campagne. Je advertenties op onze website worden gegarandeerd gezien door een breed en betrokken publiek.

Door onze gestroomlijnde organisatie kunnen wijzigingen snel worden doorgevoerd, waardoor u uw doelgroep snel en effectief bereikt.

Ontdek de veelzijdige reclamemogelijkheden bij VRMG. Wij nodigen jou graag uit voor een persoonlijk gesprek om een op maat gemaakte reclamestrategie te ontwikkelen. Voor een vrijblijvende afspraak, neem contact op via adverteren@vrmg.nl of reageer via het onderstaande formulier.


advertentie


  Horst


Havendam Harderwijk (@Matrix cam)

Camera Strandboulevard