EPE - Anna Engels en Monika Kylar krijgen op 1 december de sleutel van restaurant Fizzy, voorheen ’t Soerel in Epe. Monika kennen we van Grand Café Cornelis en Ribhouse Texas in Epe en Anna is eigenaresse van Dorpsherberg De Roskam in Nunspeet.
Deze twee onderneemsters gaan nu samen aan de slag in Epe. "Als het ware hebben we elkaar halverwege ontmoet," aldus Anna. "Monika heeft al jarenlange ervaring in de horeca, zij heeft de inrichting en het hele concept mede opgezet van Ribhouse Texas en Cornelis in Epe."
Ze gaan vanaf 1 december aan de slag in ’t Soerel. Ze willen dat het restaurant opgaat in de natuur en daar willen ze het stuk bos wat bij de grond hoort bij betrekken. Wat ze precies gaan doen houden ze nog even geheim maar natuurbeleving zal zeker een grote rol gaan spelen. ’t Soerel en daarna Fizzy richtten zich beide op het hogere segment, Anna en Monika willen zich juist op een breder publiek richten met een meer toegankelijke kaart. Daarnaast is deze locatie ook zeer geschikt voor grotere partijen, dus ook zullen zij zich gaan richten op bedrijfsfeesten en bruiloften. Kortom, plannen genoeg. Wanneer ze precies open gaan weten ze nog niet, ze hebben geen tijdsdruk en gaan nu druk verder met het uitwerken van hun concept.
Anna kan deze nieuwe plannen prima combineren met De Roskam, "de Roskam staat als een huis met een heel zelfstandig team. Ik hoef zelf niet de hele dag aanwezig te zijn, dankzij het team kan ik deze nieuwe uitdaging prima combineren."
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redacties: redactie@vrmg.nl of bel:
Redactie Nijkerk 0341-798298 | Redactie Nunspeet 0341-258133